Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Ay, 14 Agustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 15 ay sonra, 3 Kasim 2002’de iktidara geldigini hatirlatarak “3 Kasim, milletin partisi AK Parti’nin millete hizmet etmenin baslangiç günü. Bizler de AK Parti kadrolari olarak Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde bu aziz millete hizmet etmenin hakli gururunu yasiyoruz. Insallah daha nice yillar bu aziz milletimize hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

‘ADANA’YI AK PARTI’NIN KALESI YAPACAGIZ’

AK Parti Adana Il Baskanligi görevine geldikleri günden itibaren Adana’yi AK Parti’nin kalesi yapacaklari sözünü verdiklerini de hatirlatan Baskan Ay, “Adana teskilatlari olarak Adana’yi AK Parti’nin kalesi yapma noktasinda Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a verdigimiz söz çerçevesinde günden güne teskilatlarimizi büyütüyoruz.

’60 BIN YENI ÜYE YAPTIK’

Kongre süreçlerimiz devam ederken 5 ay gibi kisa bir sürede 60 bin yeni üye yapmak suretiyle AK Parti ailemizin 240 bin olan üye sayisini 300 binlere getirerek Adana’da 300 bin kisilik çok büyük bir aile olduk. Partimize teveccüh gösteren bütün seçmenlerimize ve teskilatlarimiza tesekkür ediyorum. Partimize yeni katilan üyelerimize de hos geldiniz diyorum” seklinde konustu.

‘HER ÜYE IÇIN AGAÇ DIKECEGIZ’

Üye kampanyasini ‘Her üye bir fidan’ sloganiyla yürüttüklerini hatirlatan Baskan Ay, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in da katilimlariyla yeni üyelerimizle birlikte Türkiye geneli 1 milyon yeni üyemiz için 1 milyon yeni fidani toprakla bulusturacagiz. Bu kampanya kapsaminda Adana’mizda ise son 5 ayda kaydettigimiz 60 bin yeni üyemiz için 60 bin fidan dikecegiz. Bununla ilgili çalismalar devam ediyor. Fidan dikim tarihi AK Parti Genel Merkezi’miz tarafindan belirlenecek. Ve Insallah Adana’mizdaki fidan dikiminde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile telekonferans yöntemi ile birlikte olacagiz” dedi.